Smukfest, Smuk17, Kærligheden, Det hurtigste dyr på heden
Foto: Lasse Lagoni

Hyp min gris: Det hurtigste dyr på ‘Heden

Hvem har brug for galopbanen i Klampenborg, når Kærligheden har voksne mennesker i dyrekostumer?

Det var overskyet men vældig lunt nede ved søen på Kærligheden tirsdag tidlig eftermiddag. Mens de sidste syvsovere fik morgenmad og børstede de sidste af gårsdagens ølrester af tænderne, havde flere fundet sig til rette ved pladsen nær LiveCamp-scenen.

Som bare ét af Smukfests mange småevents i opvarmningsdagene var der gjort klar til væddeløb. Deltagerne var fire makkerpar, der dystede mod hinanden i tre heats. Den ene guidede, mens den anden løb rundt iført kostume, der gjorde det svært at bevæge sig smidigt rundt imellem banens forhindringer.

De stolte vindere blev Gris og Guide efter et par intense heats på forhindringsbanen og et par meget, meget flotte piñata-kampe.

Se alle billederne herunder.