Farveblind, Roskilde Festival, Countdown, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Dagen før dagen på Roskilde Festival

Det er dagen inden den officielle åbning på dette års Roskilde Festival. Den blev brugt i solen for hovedparten af festivalens deltagere. 

Det er lillejuleaften for deltagerne på Roskilde Festival. Festivalen slår officielt dørene op i morgen, hvor Phlake har fået æren af at åbne legendariske Orange Scene. Selvom festivalen først officielt starter i morgen, betyder det ikke, at festen ikke allerede er i fuld gang i camp-områderne. I både små og store camps er der blevet spillet op til dans hele dagen, og pladsen flyder med orange feeling.

Hvis man skal tro DMI og TV2 Vejrets ildevarslende vejrprognoser, kan tirsdag meget vel blive sidste dag med ordentlig solskin på Roskilde for denne omgang. Den blev så til gengæld også nydt i fulde drag i camp-områderne. I Street City er der blevet dystet i alt fra petanque til beachvolley. Rundt omkring i diverse camps er der blevet konkurreret i den indiskutabelt ædleste festival-sportsgren, ølbowling, mens andre har nydt solens stråler i et mere tilforladeligt tempo.

Alt i alt er der formidabel stemning rundt omkring i camp-områderne. Vejrudsigten lover godt nok regn fra torsdag (og meget af det, desværre), men vi håber, at det ikke kan ødelægge den gode stemning, der er blevet banket op i teltlejrene siden i lørdags. Vi krydser fingre for, at vejrguderne holder hånden over os.