Foto: Robert Hendel

To døgn inde i Roskilde Festival: Pride Parade, Togafest og Wipe Out i Dream City

De første 48 timer på dette års Roskilde Festival kan som altid beskrives, som en lang fest i sol og regn med høj humør, sjove fester og ikke mindst en masse øl!

Efter vikingernes korte, men brutale stormløb imod Roskilde Festivals gyldne marker, har flere hundrede af grupper slået sig ned i forskellige teltlejre under forskellige bannere. Og skønt at vejret har været svingende, har nordens folk holdt humøret højt med fest, musik og øl.

De sidste 48 timers indtog har dog sat sine tydelig spor på Roskildes marker, hvor det før så grønne græs har måttet vige for lejrpladserne. Det lader dog ikke til at gå de fulde festivalgæster på. De vader rundt i øst og vest imens de dyster i forskellige sportsgrene, udvikler nye bekendtskaber over lunken øl, og smager på alt hvad byen, Roskilde Festival, har at byde på.

Visse lejre afholder arrangementer, hvor alle kan komme og deltage med målet om at tilegne sig så mange nye bekendtskaber som muligt.

I Dream Citys partytrekant lagde Find Holger-lejren bane til en Wipe Out-konkurrence, hvor nøgenhed gav bonus, og Fernet Branca flød i stride strømme. Vinderen var blot seks sekunder om at gennemføre banen – fratrukket en række bonussekunder på grund af bar hud selvfølgelig.

Senere bød toga-entusiasterne i Dionysos Camp op til limbo-dans og gratis hvidvin. Se med i galleriet herunder: