Noah Carter, Roskilde Festival, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Noah Carters vanvidsfælde på Roskilde Festival

Det var desværre alt for få, der fik lov til at nyde Noah Carters koncert på dette års Roskilde Festival. 

Det nye stjerneskud i den danske rap-himmel, hedder Noah Carter, og det kunne tydeligt mærkes under gårsdagens koncert på Countdown.

Det virkede, som om at festivalgængerne blev ved med at strømme ind. Flere og flere indtil at området, foran opvarmningsdagenes største scene, var helt proppet. Og i folks iver på at komme helt op foran mistede de fornuften. Det ydre pres på mængden af folk blev voldsommere og voldsommere, og det tvang mange af de festende gæster til trække stikket og skynde sig ud, inden de blev mast helt flade imod hinanden.

Noah Carters koncert har med garanti været en af de mest hypede koncerter på dette års Roskilde warm-up dage og det med rette. Derfor er det ekstra ærgerligt, når koncerten ikke fungerer optimalt. Blot 20 meter væk fra selve scenen var det umuligt at høre de ord, Noah Carter stod og slyngede ud over publikum. Og der gik ikke længe før,  en del af festivalsgængerne valgte at vende om i deres søgen efter et bedre anlæg. Slutteligt må der derfor konkluderes, at Noah Carters fest, for mange, sluttede før den overhovedet var begyndt.

Noah Carter, Roskilde Festival, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Se dog alligevel Lasses billeder fra koncerten HER.