Noah Carters vanvidsfælde på Roskilde Festival

Det var desværre alt for få, der fik lov til at nyde Noah Carters koncert på dette års Roskilde Festival. 

Det nye stjerneskud i den danske rap-himmel, hedder Noah Carter, og det kunne tydeligt mærkes under gårsdagens koncert på Countdown.

Det virkede, som om at festivalgængerne blev ved med at strømme ind. Flere og flere indtil at området, foran opvarmningsdagenes største scene, var helt proppet. Og i folks iver på at komme helt op foran mistede de fornuften. Det ydre pres på mængden af folk blev voldsommere og voldsommere, og det tvang mange af de festende gæster til trække stikket og skynde sig ud, inden de blev mast helt flade imod hinanden.

Noah Carters koncert har med garanti været en af de mest hypede koncerter på dette års Roskilde warm-up dage og det med rette. Derfor er det ekstra ærgerligt, når koncerten ikke fungerer optimalt. Blot 20 meter væk fra selve scenen var det umuligt at høre de ord, Noah Carter stod og slyngede ud over publikum. Og der gik ikke længe før,  en del af festivalsgængerne valgte at vende om i deres søgen efter et bedre anlæg. Slutteligt må der derfor konkluderes, at Noah Carters fest, for mange, sluttede før den overhovedet var begyndt.

Noah Carter, Roskilde Festival, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Se dog alligevel Lasses billeder fra koncerten HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emil Lohse
Emil Lohse
Halv introvert koncertgænger 50 % af tiden, og hoppende, skrålende og dansende koncertgænger de resterende 50 % af tiden. - Forkærlighed for Elektronisk, Pop, Rap og RnB, men hører i bund og grund alle former for musik.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her