Bogfinkevej, Roskilde Festival
God energiFængende melodier og sangeGodt humør fra både band og publikummer
Manglende rutine, som skabte få abrupte øjeblikke
85%Samlet Score
Læser Bedømmelse 0 Stemmer
0%

Trods få abrupte elementer i Bogfinkevejs koncert fik bandet spillet op til dans, da de denne tirsdag eftermiddag gæstede Roskilde Festival.

De århusianske drenge fra Bogfinkevej skabte god stemning, da de denne tirsdag eftermiddag gæstede Roskilde Festivals, Countdown, scene. Det var med hop og spring, sang og skrålen, da Bogfinkevej tidligere på dagen spillede for de festglade tilskuere på Roskilde Festival. Stemningen fra banden smittede af på publikum, og der gik ikke en halv sang før, at publikum dansede med.

Publikum tog hurtigt Bogfinkevejs lækre melodier til sig, og der blev skrålet med på rappen fra det kendte publikum. Der gik dog ikke længe før, at de fleste publikummer havde fanget Bogfinkevejs vers, og godt halvvejs inde i første bandets første sang “Iben Hjejle” skreg samtlige publikummer med, som gjaldt det deres liv.

Og det gjalt også for resten af koncerten. Bogfinkevej leverede det ene dansenummer efter det andet, og deres få noget roligere kærlighedssange bibeholdte den gode stemning og skabte små pusterum for både publikum og bandet selv.

Det eneste minus, Bogfinkevej får fra denne lejr, er at deres show til tider virkede en smule ukordineret, hvilke skabte små abrupte elementer i deres optræden. Heldigvis lod publikum dog til at overse disse få øjeblikke, så den gode stemning forsvandt aldrig fra koncerten.

Men alt i alt leverede de århusianske drenge en stærk første optræden på Roskilde Festival, og de spås herfra, at blive et af publikumsfavoritterne i warm up dagene.