Veronica Maggio – Lige før man faldt i søvn

Den svenske sangerinde Veronica Maggio er efterhånden kendt for at aflyse sine koncerter på dansk jord, og koncerten på NorthSide kunne lige så godt være blevet aflyst. Det ville være det samme.

Du står på en mudret græsplæne iført et blåt regnslag, imens regndråberne langsomt overfalder dig. Du søger efter noget, som kan give dig solskinsglæden tilbage og vælger at stille dig hen til en Veronica Maggio koncert. Der er bare et problem: Glæden kommer ikke.

Fredag eftermiddag kunne det danske festivalpublikum endelig nyde godt af den svenske sangerinde, da hun – efter adskillelige aflysninger – endelig nåede op på NorthSides Green Stage.

Svenske Veronica Maggio formåede både at smile sødt og være søvndyssende på en og samme tid. Allerede fra det første nummer “Välkommen In”, var man på grænsen til at falde i søvn. Koncerten kom dog til livs med sangen ‘Jag lover’, hvor lysshowet og røgen gik op i en højere enhed.

Veronica Maggio var sidste år et af hovednavnene på Tinderbox, men måtte aflyse på grund af, at hun havde mistet stemmen. I stedet fik man Stine Bramsen. Tanken “gid NorthSide havde lavet den byttehandel i år” kunne ikke lade være med at strejfe mig under koncerten.

Veronica Maggio, NorthSide, Green Stage, NS17
Foto: Lasse Lagoni

Selv om det hele virkede tilrettelagt til punkt og prikke, var Veronica Maggios optræden ustruktureret. Man fik aldrig af vide, hvad næste sang var. Det mindede mest af alt om en CD, man putter på anlægget derhjemme. Problemet er bare, at anlægget er gammelt, og CD’en har mange ridser.

Halvvejs inde i koncerten kom sangen “Måndagsbarn”, som gav hende sit gennembrud i Danmark. Her vågnede publikum for alvor op, og i de godt tre minutter, sangen varede, glemte man næsten at vejret var umenneskeligt dårligt.

Veronica Maggio er en smuk kvinde, men hver gang hun kiggede ud blandt publikum, skar hun en grimasse – som om, at hun ikke vil være her.

Den sidste sang “Jag kommer” blev modtaget med stor opbakning. Hun gik ud på en platform blandt publikum og var lige ved at falde ned fra scenen, da hun skulle bukke. Hun takkede alle fremmødte for at trodse vejret og fortalte, at hun håbede på at se os igen. Der må jeg være svar skyldig.

Veronica Maggio spillede en koncert, hvor selv den største fan ville falde i søvn. De to sange “Måndagsbarn” og “Jag Kommer” var de eneste sange, som var værd at lytte til. Desværre lå de sent i koncerten, hvilket betød, at man så var tvunget til at se hele koncerten.

Veronica Maggio, NorthSide, Green Stage, NS17
Foto: Lasse Lagoni

Heldigvis fik Lasse taget nogle billeder, hvor hendes charme kom til sin ret. Se hele galleriet fra koncerten her.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her