LORD SIVA, Studenterhus Odense
Foto: Allan Nielsen

Lord Siva – Sådan skal det gøres

Perfekt!

Dét er ordet der bedst beskriver den 45-minutter lange seance, som folk på det udsolgte Studenterhus Odense onsdag aften var vidne til, da aalborgenseren Lord Siva lagde vejen forbi med hans Vi Ses Tour. Der var måske ikke tale om verdens længste koncert, men intensiteten, temparaturen og kvaliteten var uovertruffen.

I en svada af hans største numre som Blind, Tilbage, Byen Der Larmer og mange flere fra både 100, 180 og 3 udfoldede han sit enorme potentiale og skabte en fest på det lille spillested. En bedre koncert kommer de nok ikke til at huse lige foreløbigt.

Publikum i sin hule hånd

Publikum var med, fra det sekund, Lord Siva iført sort hættetrøje indtog scenen til tonerne af Byen Der Larmer og hele vejen til det afsluttende nummer Drømme. Han havde dem i sin hule hold og de prøvede på ingen måde at vriste sig fri.

Intimiteten i koncerten nåede klimaks, da han bevægede sig ned fra scenen og skabte moshpit lignende tilstande, ved at stille sig blandt publikum som hurtigt fik dannet en rundkreds rundt om aftenens hovedperson.

Pas på taget

Det albumaktuelle stjernefrø gav et pragteksempel på, hvordan tingene skal gøres og næste gang han rammer de danske landeveje, skal der helt sikkert rykkes til større spillesteder hvor han for alvor kan sætte trumf på.

Måske bevæger Lord Siva sig musikalsk set i et meget melankolsk univers, men det stoppede ham ikke i at blæse taget af Studenterhus Odense med en koncert af fineste karakter, som mange andre, endnu mere etablerede kunstnere i den grad kunne lære noget af. Mere af det, tak!

LORD SIVA, Studenterhus Odense
Foto: Allan Nielsen

Se hele galleriet fra koncerten HER.