Sabii

SABII – Ny video på gaden i dag

Mød SABII.

Med rødder i Nordafrika og en dansk mor, er hun det bedste fra begge verdener. Hun er upcoming artist, men måske kan du alligevel genkende hende.
I 2012 var hun nemlig feature på Clemens singlen “Tog Det Som En Mand” under navnet Nastasia. Sidenhen er sproget dog skiftet ud med engelsk og navnet er ændret til SABII – der også er en del tættere på hendes borgerlige navn Sabrina Stenvedel.

KILLING MY DREAMS er navnet på hendes nye singleudspil.
Det er en sang der, der giver SABIIs take på, hvor svært det kan være at elske nogen, hvis man ikke kan elske sig selv sammen med dem. Singlen er en poppet ballade – Og SABII viser her en mere seriøs side af sig selv, end hun har gjort tidligere.

Singlen er forløber til en kommende EP, der udkommer i løbet af 2016. Musikken er produceret i samarbejde med Heartbeat Productions (Niklas, L.O.C., Kesi, Cecilia og Barbara Moleko etc.), og mixet af Anders Schumann.

Sabiis nye video til singlen udkommer i dag og om videoen fortæller hun:

“Nummeret handler om ikke at kunne være sig selv og elske sig selv i et kærlighedsforhold. Om at være sammen med en der i stedet for at løfte dig, holder dig fanget, spærrer for din personlige udvikling og dræber dine drømme. Det var vigtigt for mig at fange følelsen af ensomheden og tomheden og derfor er jeg rigtig tilfreds med, at vi fik så god en location i et kæmpestort hus med mange store rum, man kan føle sig meget alene i. Desuden var det essentielt, at vi fik udtrykt en meget konkret drøm så budskabet stod klart og derfor tog vi udgangspunkt i dansen og balletten. Og til en ekstra lille bonus info har jeg selv danset som barn, så det lå ikke helt fjernt. Det er sågar mine gamle balletsko der bliver brugt i videoen.”

Videoen er lavet af Yasser Yassin – tidligere kendt fra produktionsselskabet ØJEKAST.