Mumford & Sons, Forum
Foto: Lasse Lagoni

Mumford & Sons – This is gonna be fun!

Den 12. maj spillede Mumford & Sons på Forum i København. Efter en omgang med dårlig opvarmning Bill Ryder- Jones, der hverken kunne fange publikum eller høres, da lyden var for lav, kom Mumford & Sons endelig på og leverede en fænomonal koncert. Allerede efter første nummer råbte forsangeren:” This is gonna be fun!”. 

Mumford & Sons spillede på et utal af forskellige instrumenter; lige fra klaver til banjo, og folk skreg med på samtlige sange med ekstra volume på de mere kendte sange. Tonerne til Little Lion Man, satte da ogå for alvor gang i en fest, som varede ved under resten af koncerten.

Selvom de afleverede en super fed koncert, manglede man dog at lyden blev skruet op på max, under numre som ellers virkelig kunne trække det, var det som om der manglede lidt i styrken, før man kunne opleve at blive blæst omkuld.

Det taler klart til bandets fordel, at de er så jordnære. Faktisk så jordnære at forsangeren valgte at gå ned og synge blandt publikum, og tage en lille gåtur imellem den store menneskemængde.

Aftenen bød på en lækker og hyggelig koncert, med et yderst oplagt publikum og nogle enkelte forsøg på at få en lysfest i gang med ligthtere og lys i telefoner. Bandets blanding af pop og folkrock er noget, der kan fange de fleste, og denne gang var ingen undtagelse!

Se hele galleriet fra koncerten HER

Mumford & Sons, Forum
Foto: Lasse Lagoni