Thomas Buttenschøn giver kærlighedsalbum til Konen og Zambia

D 11. December udkommer Cana’s album. Cana’s Album er en plade lavet af ren kærlighed lavet af Thomas Buttenschøn til sin Kone Cana. I samarbejde med Plan Danmark, støtter man børn og Unge i Zambias hovedstad Lusaka, ved køb af et fysisk eksemplar.

Garvede Buttenschønfans har sikkert opdaget at Thomas i Oktober holdte stor bryllupsfest med sin kone gennem 5 år, Cana Buttenschøn.  Men til dem som ikke kender Thomas Buttenschøn, hører det med til historien at dengang det rigtige bryllup stod, havde det unge par ikke råd til en stor og flot fest, så den blev gemt til senere.

Thomas har derfor haft god tid til at forberede den helt rigtige bryllupsgave og under festen i Oktober afslørede han numre fra et helt album fyldt med kærligheds- og danse sange, skrevet personligt til sin elskede kone.

Starten på Thomas Og Cana’s forhold var dog ikke helt ligeså lyserødt. Cana fortæller om sit møde med Thomas:

“Vi mødtes på kulturnatten i København i 2009, hvor Thomas spillede koncert i Miljøministeriet. Vi mødtes backstage, hvor Thomas startede med – efter han havde hørt at jeg var “miss Danmark” – at kalde mig grim. Det blev udgangspunktet for vores sidenhen spirende forhold.”

og fortsætter:

”Thomas forvalter rigtigt mange af sine følelser igennem musikken, som er det sprog han måske i virkeligheden taler allerbedst. Derfor er jeg også blevet dybt rørt og beæret hver gang han har skrevet mig en sang. Både dem om storslået kærlighed og dem om hverdagsbanaliteter og parforholdskriser; for de har jo også været der.”

Albummet er nu ejet af Cana Buttenschøn, og aftalen var at hun må gøre med det præcis som hun ville.  Cana har heldigvis besluttet at udgive albummet så alle vi andre også kan få glæde af det. Thomas og Cana har to små drenge sammen og bor på Østerbro i København, hvorfra Cana driver bloggen Mortilto.dk og Thomas skriver det meste af sin musik.

Cana’s Album som pladen hedder, udkommer digitalt via Artpeople d. 11. December og på Plan Danmarks hjemmeside, www.plandanmark.dk, kan man fra dags dato Pre-order den fysiske CD. På Plan Danmarks side betaler man 140 kr for pladen, hvoraf 40 kroner går direkte videre til Plan Danmarks arbejde med børn og unge i Zambias hovedstad Lusaka, hvor Thomas’ mor var fra.

Om Plan Danmarks Arbejde i Lusaka, Zambia

I Lusakas slumområder er over halvdelen af befolkningen børn og unge. Men de har ikke noget at skulle have sagt. De fleste drømmer om at forlade slummen og få et bedre liv i de rige bydele, men det lykkes næsten ikke for nogen. Plan Danmarks program i Lusaka styrker unges indflydelse på deres liv og deres by. Sammen med en af Lusakas mest progressive ungdomsorganisationer, Africa Directions, lærer de unge at bruge foto og video som et redskab til at holde myndighederne ansvarlige og tage ansvar for at Lusaka bliver et godt og trygt sted at vokse op for alle børn og unge. Ikke kun de rige.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her