KATO
Foto: Lasse Lagoni

Ny video og single fra KATO feat. TopGunn & Brandon Beal

Danmarks største clubnavn KATO har efter arbejdet på sit internationale album tidligere i år, nu kastet sig ud i et topmøde med to af landets populæreste vokalister: TOPGUNN & BRANDON BEAL.
Deres nye fællessingle er på dansk, på trods af den engelske titel, og det er med den musikalske fest tre-enighed i absolut topform.
“Jeg mødtes med TopGunn og Brandon i studiet en aften, hvor vi bare hyggede og spillede nogle idéer for hinanden.
Herefter tog det fart, og vi lavede tracket i en spontan session i løbet af natten. “Bitches & Booze” er leveret med et glimt i øjet, med hentydning til livet i højeste gear”, fortæller Kato.
Studiesessionen foregik med et stort smil på læberne, i ren dogmestil, med en efterfølgende dansk tekst uden grænser, som TopGunn nailer når han er ypperligst.
Amerikaneren Brandon Beals eneste vokalmæssige tribute blev linien og den lakoniske titel “Bitches & Booze”, med KATO i fuld kontrol, som styrmanden på knapperne.
KATO fortæller videre: “Da vi skulle lave videoen til nummeret, kunne vi ligeså godt køre den helt ud og udleve konceptet til maksimum.
Det blev bl.a. med babes, Lamborghinier og en enkelt Ferrari, og den endte så vidt jeg ved, op med at blive en af de dyreste musikvideoer produceret herhjemme i år”.
Du kan se videoen her:

KATO er iøjeblikket på indendørstour rundt i landet; og derudover er den yderst produktive herre i studiet for at lave flere nye sange.
De sidste 3 stop på touren er:
06.11 Posten, Odense
13.11 Teutonersalen, Thisted
14.11 Skråen, Ålborg
Følg KATO på Facebook HER og lyt til ‘Bitches & Booze’ HER