Dúné – Nu med ny lyd

I øjeblikket kan Familien Danmark hver søndag tune ind, når Dúné repræsenteret af Mattias Kolstrup sammen med andre store danske kunstnere i tv-programmet Toppen af Poppen er med til at fortolke hinandens numre. Selvom man kunne tro, at drengene fra Dúné havde travlt med at sole sig i rosen fra deres kollegaer, så er der også blevet plads til den første single i to år – Trying to get to you.

Når Dúné denne gang vender tilbage på de danske hitlister, er det efter et par år i udlandet, frafald i antal bandmedlemmer og ikke mindst en helt ny lyd. Efter at have måtte erkende at rock ikke længere er at finde på toppen af hitlisterne, har de lagt stilen om. Medvirken af guitar er begrænset på singlen Trying to get to you, som er første nummer fra den kommende plade, ellers er guitaren lagt på hylden og erstattet med lyden af indie-rock, der møder Hip Hop, Urban og den velkendte elektroniske lyd, som indtil videre har præget samtlige udgivelser.

Trying to get to you er en farverig eksplosion. Man rives med af både tekst og beat fra første sekund og nynner snart med på omkvædet. Dúnés nye toner er om end mere forfriskende og tiltrækkende end hidtil og har i den grad potentiale til at nå topplaceringerne på de danske hitlister, som bandet stiler efter.

Hvis Trying to get you  har sat standarden for Dúnés kommende pladeudgivelse, så kan man kun længes efter udgivelsen og i mellemtiden glæde sig til at skulle følge den udvikling, som drengene i øjeblikket gennemgår; de beviser ikke kun deres værd, når de fortolker danske hits men også, når de omgiver sig af deres helt nye lyd.

Du kan høre og købe singlen HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dúné – Nu med ny lydDúne nærmer sig "Toppen af Poppen"!