Shaka Loveless, Grøn Koncert, GK14
Foto: Lasse Lagoni

VIND billetter til Shaka Loveless’ tourstart i Aalborg

Efter en travl & pakket sommer for en af Danmarks største musikdarlings, er Shaka Loveless klar med et nyt album, Til Vi Ligger, som følges op med en eksklusiv efterårsturné. 

Shaka Loveless har rejst sig fra et mørkt sted og skruet op for både energien og livsglæden og har hurtigt indtaget danskernes hjerter med hans iørefaldende & rytmiske hits.

I foråret havde Shaka Loveless premiere på førstesinglen, Helt Fin Dag, fra sit nye album, Til Vi Ligger. Udover en ny førstesingle, bød foråret og sommeren også på en række optrædener som gæst hos Medina på Grøn Koncert og en pakket aften i Tivoli i København. Den charmerende sanger fandt også sammen med Danmarks popdronning Medina om sommersinglen ”Ud Af Mørket”.

Shaka Loveless er nu klar til at fortsætte den gode stemning med en eksklusiv efterårsturné, når han besøger de syv danske byer; Aalborg, Aarhus, Vordingborg, Helsingør, København, Odense og Roskilde. Shaka Loveless udtaler om touren: »Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og spille igen. Bandet er tændt, og der bliver tryk på som der plejer.«

Support på den kommende turné er Moses: ”Andreas”, som er bedst kendt fra det populære hit ”Juveler”. Duoen bekræfter Shakas beats med en fræk blanding af dunkel R&B og poppet hip hop. Om valget af netop Moses: ”Andreas” udtaler Shaka Loveless: » De har noget specielt at byde ind med, og jeg er stolt af at have dem med. Det bliver en fornøjelse at introducere dem for mit publikum.«

Så er du fan af numre som “Tomgang”, “Ikke Mere Tid”, “Helt Fin Dag” og “Ud Af Mørket” er det nu du skal skaffe dig billet til en af efterårets koncerter. Med Danmarks største charmør er der garanteret god stemming, smil og fest!

VIND billetter til tourstarten i Aalborg

Vi har været så heldige at få fingre i to billetter til Shakas første koncert på touren, hvor hans gæster Skråen i Aalborg torsdag d. 12. november. Disse billetter har du chancen for at vinde.

Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencen via vores Facebookside, hvor du blot skal tagge vedkommende, som du gerne vil dele koncerten med, i kommentarfeltet lige HER.

Vinderen trækkes fredag d. 6. november, så hold øje med din indbakke på Facebook den dag.

Tourdatoer
To. 12. nov.: Aalborg, Skråen
Lø. 14. nov.: Aarhus, Train
To. 19. nov.: Vordingborg, Stars
Lø. 21. nov.: Helsingør, Toldkammeret
Lø. 28. nov.: København, Store Vega
To. 03. dec.: Odense, Posten
Lø. 05. dec.: Roskilde, Gimle

Køb billetter HER

Foto: Kenneth Nguyen
Foto: Kenneth Nguyen