La Roux, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni

La Roux – Middelmådigt middelnavn

Efter en grundig gang Google-søgning forud for torsdagens koncert med La Roux på Bøgescenerne, fandt jeg ud af, at det er dem, som har lavet ‘Bulletproof’, men at den single var fra 2009. Jeg har først hørt den for nylig og troede, den var relativt ny. Så det eneste, jeg kunne forvente mig, var britisk pop med 80’er-lyd og det ene hit som sidste nummer… og at duoen nu var blevet til en solo.

Mens Medina skabte kæmpe prop nede ved Rytmescenen, spillede Elly Jackson fra London en halvtom bøgescene op. Og ligesom den lidt fesne omgang mennesker, så blev det, vi så på scenen, også en middelmådig omgang. De elektriske poptoner fik én til at tænke tilbage på Eurythmics og A-ha, men den rødhårede sangerindes nye numre havde ikke samme gennemslagskraft, hvilket gjorde, at det hele forblev lidt la-la.

Samtidig virkede den unge brite ikke ligefrem helt vildt excited over at stå på en af Danmarks største scener. Når hun talte til publikum, foregik det meget mumlende og monotomt og helt forladt for energi. Så havde man næsten hellere set Medina spille oppe på Bøgescenerne, for det er helt sikkert, at hun havde fyldt væsentligt mere op på bænkene og bakkerne.

Du kan høre mere til La Roux HER
Se hele galleriet fra koncerten HER

La Roux, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni