Go Go Berlin – Når en time bare ikke er nok

Der er nogle koncerter, som gerne må slutte hurtigt. Nogle, der er så dårlige, at det gør helt ondt i kroppen. Så er der andre, der gerne må vare flere timer. Hvor der også indgår en kropslig smerte, men det er en smerte, der definerer perfektion. Smerten, der ofte opstår sammen med kuldegysninger og en boblen i maven. Smerten, der kun kan blive udholdelig, hvis man hopper, danser og råber sine lunger hule.

Det var sådan en følelse, der fremkom under Go Go Berlins koncert onsdag aften til Smukfest 2015.

Med hår så langt, at der må være en vis Goliat-styrke deri, gik de 5 unge silkeborgensere ind til et feststemt publikum. Omend der ikke var mødt forfærdelig mange op til netop deres koncert, så lod Go Go Berlin sig ikke slå ud af det. Tværtimod.

Forsanger Christian Vium gav en performance, der kunne få enhver ældre rockelskende herre til at fælde en tåre. Hvordan en så ung mand kan brøle og hvine så højt og så selvsikkert, er endnu en gåde.

Sammensat med bassist Emil Rothmanns endnu længere hår og store røde fuldskæg, kunne man ikke lade være med at sende tankerne mod 70’erne og 80’ernes beskidte garagerock. En genre, de har givet et ansigtsløft, så det passer perfekt ind i rockmusikken i anno 2015.

Der er ingen tvivl om, at musikken er præcis som den skal være. Dette viser samtlige anmeldelser af Go Go Berlin, der sjældent forlader en scene uden at få kastet topkarakterer i nakken.

Når man først er kommet sig over den gennemarbejdede musik, kan man begynde at fordybe sig i bandets fantastiske energi og Christian Viums Go Go popo, der bag guitarens krop, dansede sensuelt, og sendte lange blikke ud mod Bøgeskoven. Jeg befandt mig pludselig midt i flere hundrede kvinder, der alle opførte sig som hormonfyldte teenagepiger til en Justin Bieber koncert.

Efter fællessang til bandets store hit “Castles made of Sand”, sluttede koncerten af med crowdsurfing, en tilpas lang jamsession og et øredøvende applaus.

Efter en god time sluttede koncerten, hvilket var alt alt alt for tidligt. Jeg stod tilbage med et ønske, om at Go Go Berlin havde eksisteret i 50 år, og ikke blot 5, så koncerten kunne have varet lidt længere. Når noget er så godt, så er det ulideligt, når det stopper.

Da scenen atter var tom, var pladsen foran Bøgescenerne fyldt op. Go Go Berlin havde lokket samtlige forbipasserende til med deres solide rocktoner og forførende dansetrin. Blot endnu et tegn på, at de 5 unge mænd ved præcis hvad de foretager sig.

Go Go Berlin står foran en fantastisk fremtid. De har formået at ramme den danske rockscene lige i pulsåren, og bliver nødt til at fortsætte denne stil, hvis rocken i Danmark skal overleve.

Se alle billederne fra Go Go Berlins koncert på Bøgescenerne HER.

Go Go Berlin
Foto: Privatfoto

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nanna Frank
Nanna Frank
Regelmæssig koncertgænger med hang til musik, der stadig lugter lidt af øvelokale. Svært begejstret for den klassiske rock, den nye elektronik, den drømmende ballade og den velskrevne popsang.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Go Go Berlin kom, spillede og crowdsurfede. De er hårdtarbejdende og bløder for rockmusikken. Det viste de i den grad på Smukkfest '15. Intet mindre end 5 stjerner kan gøre det. Det er os der takker, for at have fået lov til at være vidne til deres koncert.Go Go Berlin - Når en time bare ikke er nok