X Factor
Foto: Lasse Lagoni

X Factor 2015 – VINDEREN ER…

Det blev trioen Ivarsson, Bang & Neumann der trak det korteste strå blandt de tre finalister og dermed ikke fik lov til at performe med deres eget vindernummer. Men det fik den unge jyde Emilie Esther og færøske Jógvan til gengæld, og de gav den alt hvad de havde tilbage i sig i duellen om titlen som vinder af X Factor 2015.

Emilie Esther havde fået produceret og skrevet et nummer til sig af Remee og hans partner in crime Chief 1 med titlen Undiscovered. Et vaske ægte popnummer hvor den unge piges stemme for alvor fik lov til at skinne igennem og hun havde da også et kæmpe smil på læben, da hun forlod scenen efter at have optrådt med et af sine egne numre for første gang.

Jógvan havde i samarbejde med dommer og mentor Lina Rafn skrevet et nummer, med titlen Best Kept Secret, færdig efter det havde ligget gemt i en skuffe siden han var 15 år gammel. Det var et nummer der én gang for alle viste hvilken musikalsk hylde han skal sættes på. Han fremførte det til perfektion og han kan ikke sammenlignes med nogen tidligere danske (eller færøske) sangere.

Men i sidste ende, blev det den 15-årige talentfulde sangerinde, der kunne lade sig hylde af en udsolgt Jyske Bank Boxen. Og når sejrsrusen har lagt sig en smule, så kan hun se frem til at skulle til USA for at indspille musik med den verdenskendte hitmager Red One samt stå ansigt til ansigt med skaberen af X Factor og den britiske udgave af Thomas Blachmann, Simon Cowell.

 

Se de fede billeder fra showet HER