Modpol – De fik én chance og den har de taget

En ny dansk popduo har den 19. januar 2015 set dagens lys. Under kunstnernavnet Modpol, har de to unge københavnske herrer, Jakob Mihoubi og Rudi Daouk udsendt deres første single, der bærer titlen Blændet. Et nummer der er blevet skabt i samarbejde med producerteamet Pitchshifters, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Medina.

De to barndomsvenner, som mødte hinanden i 5. klasse, har de seneste par år af deres 21 år lange liv, jagtet drømmen om en musikkarriere med næb og klør. Det udmundede i, at de rutinerede og succesfulde producere så potentialet og talentet i Modpol og besluttede sig for at give dem en chance. En chance som de med Blændet i den grad har grebet.

“Hun er farlig, så udydigt
Ka’ springe hvert et sekund”

Pitchshifters har fået online slots produceret en rigtig lækker instrumental del, som gør nummeret til et uptempo popnummer, hvor Modpols to sangtalenters vokaler kan skinne igennem og hvor fokusset er rettet mod dem.

Blændet er en rigtig god debut fra de to københavnske barndomsvenner og det bliver med sikkerhed ikke det sidste vi hører fra dem efter denne første single. Man er derimod blot spændt på at høre hvad det næste udspil bliver for en størrelse.

2580645_20150116091350_2129287408

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

En ny dansk popduo har den 19. januar 2015 set dagens lys. Under kunstnernavnet Modpol, har de to unge københavnske herrer, Jakob Mihoubi og Rudi Daouk udsendt deres første single, der bærer titlen Blændet. Et nummer der er blevet skabt i samarbejde med producerteamet...Modpol - De fik én chance og den har de taget