UhreWaja – Den perfekte kombination

Hvad får man, når man sætter en garvet musiker, der sammen med sit band har ageret liveband for store navne som bl.a. Keith Urban og Peter Collins i det store USA samt indspillet to albums, sammen med en rapper fra Vanløse med pakistanske rødder, der er kendt som af Danmarks bedste rappere og ikke mindst lyrikere inden for genren?

Man får duoen UhreWaja der består af Marie Keis Uhre og Ataf Khawaja. En duo der har taget det bedste fra to verdener og hvor det bliver blandt godt og grundigt sammen hvorefter man til sidst står med et fantastisk produktet i form af en debut-EP i hånden.

En EP, hvor den perfekte kombination mellem pop og rap florerer på seks uimodståelige tracks, der ganske enkelt lyder genialt.

“UhreWaja er en sindstilstand, en anden dimension, et sted i sjælen/hjertet hvor skrøbeligheden og styrken går hånd i hånd – ligesom lyden, som er sårbar og svævende, samtidig med at den i lige så høj grad er iskold og målrettet. Det er et sted, hvor tiden er indkapslet, hvor minderne består – lagret i det indre og som gør de to til dem de er. Sangen og rappen fletter sig ind i hinanden, og bliver til de tråde, der binder det UhreWajanske univers sammen – et univers hvor det aldrig er enten eller, men altid er både og. UhreWaja er en musikalsk rus – verdens bedste legale drug.”

Tidligt på året udgav UhreWaja deres debutsingle Så Kom Du som også hurtigt blev et nummer som folk tog til sig efter dens massive radiorotation som Ugens Uundgåelige på P3.
Både den og deres seneste single Morgendagen er da også at finde på den selvbetitlede EP.

Derudover er der fire splinternye tracks som i virkeligheden ikke bør læses, men derimod bare skal høres og man vil straks efter kunne forstå, hvorfor denne ualmindelig gode EP får den score som den gør.

UhreWaja EP’en er i hvert fald forhåbentligt ikke det første og sidste vi kommer til at høre fra duoen af samme navn.

Trackliste:
01. Så Kom Du
02. UhreWaja (Langt Væk)
03. Morgendagen
04. Falder
05. For Livet
06. Om Igen

UhreWaja_1500x1500