Murro – Hvad skete der lige der?

Så kom debuten fra den unge og talentfulde danske sanger Murro endelig. Han er tidligere blevet rost til skyerne af anmeldere og fans for hans fantastiske stemme på diverse featurings (senest overshinede han rapperen Jokeren på hans single Normalt) og den første single i eget navn, har været længe ventet.

Nummeret hedder Går I Søvne og udkommer via hans pladeselskab U&!, hvor han er blevet signet tidligere på året, og det har en interessant featuring i form af den københavnske rapper Gilli, der lige nu oplever popularitet som aldrig før. Med god grund.

Men på lige netop dette nummer, er han fejlplaceret og ude på dybt, dybt vand.

Nummer starter med at Murro snakker nummeret i gang på næsten rappende facon, inden han går over i det han er bedst til og som er grunden til at man skal holde rigtig godt øje med ham i fremtiden, han begynder nemlig at synge.

Med hans lyse stemme  synger han henover et lækkert beat af Sylvester, om at leve drømmen og hele tiden sætte sig nye og større mål, for herefter at jagte dem på ny.

Midt i nummeret er det så Gillis tur til at smide et vers og man kommer helt i tvivl om man er kommet til at skifte nummer. Beatet ændrer sig og en mærkværdig gang rap, giver dig lyst til at skifte til et andet nummer. Men man skal hænge på og bare lade de 30 sekunder gå.

For idet hovedpersonen selv kommer på igen, så er Går I Søvne igen et lækkert track som er nemt at synge med på og nemt at holde af.

Singlen er første udspil fra hans kommende EP som kommer i 2015 og det er en EP som man helt sikkert skal se frem til

Går I Søvne (feat. Gilli) - Single