Kid Ink, Pumpehuset
Foto: Martin Kleisberg

Kid Ink – 45 minutters fest nåede aldrig toppen

Opvarmningsfesten med TopGunn som vært, blev noget af en fuser, så publikummet i Pumpehuset fik, hvis de da ikke havde det i forvejen, meget store forventninger til, at amerikanske Kid Ink for alvor skulle sørge for at denne efterårsonsdag ikke blev glemt foreløbig.

Men mellem de to performances, var de to Batgang-medlemmer Shitty Montana og Hardhead forbi scenen i 20 minutter, inden hovedpersonens DJ spillede et sandt “Best of Hip-Hop 2014”-minimix, med alt lige fra No Flex Zone og Hot Nigga til Don’t Tell ‘Em. Og dette virkede helt efter hensigten, for der var for alvor gang i publikum, da Brian Collins til tonerne af The Movement fra hans seneste album My Own Lane betrådte scenen på den udsolgte venue. Men derefter faldt temperaturen fra 100 til 50 grader i en halv time.

Tømmermændene fra aftenen forinden i Århus, var ikke helt til at skjule og når han samtidig allerede 10 minutter inde i koncerten tænder den første joint midt på scenen, så ved man godt hvor det hele er på vej hen.

Det lykkedes ham dog at få sat alt og alle i gang for en kort bemærkning til Murda, men straks efter blev stemningen (hvilket skete utallige gange) brudt af en kæmpe mængde tudehorn fra DJ’ens side.

Klimakset kom dog for alvor til sidst, da monsterhitsne Main Chick, Show Me og den nye single Body Language bragede ud af højtalerne og såvel Kid Ink som publikum gik from 0 to a 100 real quick!

Sidste gang han besøgte Danmark var det på BETA, denne gang var det i Pumpehuset, næste gang bliver det i hvert fald ikke Forum.

 

Se hele galleriet fra koncerten HER