Foto: Lasse Lagoni

Stine Bramsen – Den allerførste gang

Iført tårnhøje stilletter og pailletjakke, gør fru Bramsen sin entre, alene – for allerførste gang i Bøgeskoven. På trods af, at den smukke unge sangerinde er mere end højgravid, vimser hun rundt på scenen og danser, høj på energi og drevet af musikken.

Stine åbner koncerten med hendes hit ‘Keep On Moving’, som får publikum med på et splitsekund.

Som hun selv fortæller efter første nummer, har hun ventet og glædet sig i 10 år, til at stå på scenen i Bøgeskoven. Dette ses tydeligt på hendes unægtelige energi på scenen. Det skinner igennem, at hun nyder hvert sekund lyset skinner på hende og hendes stemmer brager igennem mikrofonen og ud i P3 Teltet.

Stine er en af de heldige, der har fundet den store kærlighed, hvilket også tydeligt ses på hendes noget struttende mave. Hun fremfører da også en sang til ære for hendes ægtemand og far til hendes kommende barn.

Koncerten er godt mikset imellem numre med høj energi og de mere stille sange. Det er tydeligt at høre, at der er lagt meget energi og arbejde i både hendes nye plade og hendes soloprojekt generelt.

Det er ikke kun sangerinden selv der gør et flot arbejde. Også hendes to yndige korpiger er utrolig dygtige.

Fru Bramsen får fornemt besøg på scenen, efter de første 3-4 numre. Lau Højen (forsanger i Carpark North, red.) kommer ind og gæster med nummeret 32. Sangen fremføres i en mere akustisk version end den vi kender fra radioen. Den dynamiske duo gør det exceptionelt.

Stine Bramsens album er en skøn blanding af pop og soul og det er tydeligt at høre, at hun har hendes helt egen lyd. Albummet er en blanding af de ting vi alle kender fra vores daglige liv. Kærestesorger, kærlighed, sorg, frygt, angst. Jeg tror at de fleste vil kunne relatere til hendes tekster, hvilket gør, at hendes musik vil krybe ind under huden på rigtig mange.

Stine Bramsen slutter en rigtig flot koncert af, med hendes store hit Prototypical og runder hele seancen af med manér.

Det er tydeligt at se, at Stine har optrådt mange gange før. Hun har både scene- og publikumstække og hun præsterer rigtig flot. Jeg er dog sikker på, at hun kommer stærkere tilbage efter flere solokoncerter og ikke mindst efter fødslen af hendes første barn. Personligt ser jeg meget frem til Smukfest 2015, hvor jeg er sikker på, at Stine Bramsen har gjort sig fortjent til alle 5 stjerner.

 

Se hele galleriet HER