Ulige Numre – en fællesskål under bøgetræerne

Fredagen startede Ulige Numre på Bøgescenerne kl. 13:30. Vor herre havde sørget for godt vejr og jeg selv havde fundet en skråning hvorfra jeg kunne opleve de fire musikere folde sig ud.

I dagens anledning var bandet udvidet i den første del af koncerten og der var et par blæsere med på scenen, hvilket gav et ganske godt indtryk og følelsen af et større orkester. Lyden under koncerten var dog ikke speciel imponerende, ligesom fremmødet haltede. Det er dog ganske normalt at publikum står lettere spredt med lav densitet på dette tidspunkt.

Efter et par indledende numre blev der fra forsanger Carl Emil Petersen spurgt på sædvanlig manér; ”Er I vågne Skanderborg?” samtidig med der blev skålet med publikum. For mig var det et af højdepunkterne ved dagens koncert – dagens første sluk af min Blå Thor 🙂

Undervejs blev der spillet et par nye numre og ganske naturligt var det ikke muligt for hverken undertegnede eller publikum at synge med. Jeg er dog ganske sikker på at der er materiale til et par vaskeægte landeplager og forhåbentlig en “Ugens Uundgåelige” eller to.

Forsangeren gjorde undervejs et par bemærkninger om, at stramme sorte jeans og rock-boots måske ikke var det intelligente tøjvalg. Derudover kom der en anekdote fra koncerten på netop Smukfest for to år siden, hvor de spillede her for første gang. Nærværet ved disse anekdoter er fantastisk, men næste gang skal vi have lidt flere hemmeligheder.

Højdepunktet

Det absolut største hit må være nummeret København og det var ganske tydeligt at det var det folk var mødt op for at høre. Initiativet skulle ikke motiveres. Da introen til nummeret startede, stillede alle sig automatisk op og det var øjeblikkelig synkronklapning på bedste Smukfest-manér. Et øjeblik var vi alle en samlet flok og selfies blev skrottet og erstattet med usfies.

Musikken tiltaler mig og om det kunstneriske og deres commitment, vil jeg intet negativt sige. Jeg savnede dog mere et bedre gennemtænkt setup. Jeg har dog langt fra været til min sidste Ulige Numre-koncert. Det var glimrende underholdning, men selvom himlen var blå og dagens første Thor var kølig, blev jeg ikke blæst omkuld.

 

Se alle billederne HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Fredagen startede Ulige Numre på Bøgescenerne kl. 13:30. Vor herre havde sørget for godt vejr og jeg selv havde fundet en skråning hvorfra jeg kunne opleve de fire musikere folde sig ud. I dagens anledning var bandet udvidet i den første del af koncerten og...Ulige Numre – en fællesskål under bøgetræerne