Foto: Lasse Lagoni

Tina Dickow – Smukke, smukke Tina

Fra det øjeblik Tina Dickow træder ud på Bøgescenen i sin orange longsleewed skjorte, er al opmærksomhed rettet mod hende. Ligegyldigt hvor man ser Tina, så har hun en stjerne-aura omkring sig, som gør, at folk bliver tryllebundet. Det er en aura hun har bygget op gennem flere år med velskrevede sangtekster og fantastiske koncerter, og koncerten på Bøgescenen i år er endnu én.

Hun har som sædvanligt sit band med på scenen, som bl.a. består af hendes lige så dygtige og musikalske mand Helgi Johnson. Dog er det Tina, som er i fokus, og hun lover publikum, at selvom der om få uger udkommer et nyt album, så vil hun under dagens koncert hovedsageligt spille musik, som folk kender. Det løfte holder hun, og publikum synger med på sange som “Count To Ten”, “Moon To Let”, “On The Run”, “Sacre Coeur” og “Copenhagen”. De folk, som ikke kan teksten, står alligevel og nynner med og vugger i takt til musikken.

Alt i alt en skøn koncert med Tina Dickow, hvor man som publikum bare læner sig tilbage og bliver taget med på en musikalsk rejse. Der bliver ikke gået på kompromis med lyden, og den instrumentale del af koncerten lyder i høj grad gennemarbejdet, og man føler sig samtidig tryg i selskab med Tinas smukke og sikre vokal.

 

Se hele galleriet HER