Foto: Lasse Lagoni

Nik & Jay – Danmarks konger

Der er tætpakket foran Bøgescenerne allerede en time før Nik og Jay går på, og stemningen er en smule fjendsk, for folk vil ikke miste deres plads, men lige så snart Nik & Jay kommer på scenen, så bliver folk “United” og der er dømt god stemning og samhørighed under samtlige numre. De kan spille hvad som helst, og publikum er stadig med på at holde en fest. De to gutter er, mærkeligt nok, når man tænker på deres stjernestatus, ikke krævende, og folk bliver sjældent bedt om at hoppe/feste med, muligvis fordi dette sker automatisk.

Under koncerten spiller de kæmpe hits som “Boing!”, “Lækker”, “En Dag Tilbage”, “Et Sidste Kys” og “Hot”. Til nummeret “I Love Ya” får de besøg af Carpark North, som bestemt ikke gør stemningen dårligere på og foran Bøgescenen.

Selvom det publikum, som har befundet sig rundt i det danske land til Grøn Koncert, får en smule déjà vu ved Nik og Jays optræden, bl.a. med den hvide sceneudsmykning og besøget af Carpark North, så er det tydeligt, at de to gutter gør brug af det der virker, og dét gør det bestemt også på Bøgescenerne i Skanderborg. Folk fester og giver den fuld gas fra start til slut.

 

Se hele galleriet HER