Foto: Lasse Lagoni

Example – Stor i verden, lille i Danmark

Det var en overordentlig kampklar brite, der gik direkte i flæsket på publikum. Beklageligvis er det svært at ramme Bøgescenen lige i solar plexus, når festivalgængerne ikke kender navnet og musikken. Derfor et klogt træk af Example, at smide radiohittet ‘We’ll Be Coming Back’ som første nummer.

Derfra var det lækkert beat på lækkert fra bandet, mens Example stod for de engelske rim om kærlighed og sammenhold og at blive voksen og ansvarlig. Desværre for ham var vi danskere ikke lige så gode til at kunne teksterne, som han havde håbet på. Derfor var det en halvblandet fornøjelse at varme skoven op til nattefest.

Faktisk mindede koncerten lidt om et halvakavet festivalknald. Engagemenet fejlede ikke noget fra nogen af parterne. Kontakten var der bare ikke helt. Det klikkede ikke.

Man kan efterfølgende diskutere, om sangeren var et stort nok navn til Bøgescenerne, eller han kunne være blevet rykket ned på Rytmehans eller i P3-teltet, hvor festen muligvis ville være mere intens frem for et halvskrabet selskab ved skovens hovedscene.

Men Example og band leverede et toptunet show til ende, selvfølgelig afslutningsvis med smashhitttet ‘Changed The Way You Kiss Me’, og det lykkedes for skoven at svinge sig ekstra op i gear til den store finale.

 

Se hele galleriet HER