Foto: Lasse Lagoni

Mendoza – Smukfest startet med elektronisk manér

Konkurrencen var skarp blandt de i alt 18 navne ved Live CampKærligHeden. Vinderen blev fundet i fantastiske Mendoza og det gav hende adgangsbilletten til Bøgescenerne. Publikum var blevet underholdt med en energisk partystarter, som havde excelleret og ramt det højeste niveau blandt alle opkommerne.

Vejret har de sidste par dage været særdeles ubeslutsomt og selvom arrangørerne havde meldt om Smuk-vejr, var der en del bekymrede miner i hvert fald for mit eget vedkommende. Et par skyer lurede i det fjerne, men som i de fleste andre tilfælde bliver ens frygt gjort til skamme og eftermiddagen var helt perfekt.

Kl 16:00 gik Rislund og Palshøj på scenen introducerede året første navn på Bøgescenerne, Mendoza. Det var en tydelig spændt kvinde som for første gang stod foran så stort et publikum. På yderst charmerende vis fik hun taget et par billeder på sin telefon som det første og straks var vi ramt af nærvær, humør og commitment fra første øjeblik.

Overbevisende

Mendoza kan vel bedst beskrives som DKs største elektroprinsesse i øjeblikket. Hendes værktøj, en samurai sværd skarp vokal, der skaber misundelse. Partystarteren er ganske overbevisende og det lader til at Smukfest 2014 kan blive det store gennembrud. Publikum hoppede og dansede foran scenen og mange af de fremmødte på første række havde også overværet Live Camp-showet – tak til jer for at komme og være med til at sparke festen i gang!

Sceneshowet var en oplevelse. Oplevelsen var akkompagneret af en artist med god stil, energi og en performance, der vidnede om usvigelig selvsikkerhed og overskud på trods af scenen by far er den største hun har styret. Det er dog ganske klart – Mendoza er helt klar til en scene af denne størrelse.

Materialet ?

Indtil videre er det blevet til to udgivelser for det unge stjernefrø. Love Druggie er klart hendes største nummer og sangen som publikum kender. Der er udgivet endnu et nummer med titlen Rapist, som er noget mere stille, men stadig med en fantastisk vokal og dette er også en genre hun mestrer. Mendoza havde enkelte numre med som hun kun har spillet live enkelte gange, og som hun sagde det, ”var det følsomt for hende at spille nye sange”, men, Mendoza kom med det – vi glæder os til et komplet album !

Koncerten blev sluttet af med Love Druggie og Mendoza kunne ikke dy sig, så mobilen blev fundet frem endnu engang. Skynd jer ind og find videoen på Instagram.

Instagram: @omgitsmendoza

 

Se hele galleriet HER

Lyst til at høre mere ?

Love Druggie

Rapist