Foto: Lasse Lagoni

Carpark North – Næsten for sikker performance

They came in with an army of open arms and ended up winning all the audiences hearts. Nogenlunde sådan kan man betegne det garvede danske rock band Carpark Norths optræden i Det Store TeltBork Havn Musikfestival 2014.

Med en veloplagt Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge, et lysshow udover det sædvanlige og ikke mindst et feststemt publikum som helt sikkert har hørt de indtil videre 5 Carpark North albums igennem nogle gange, gik det rock hungrende publikum i hvert fald ikke skuffet tilbage til deres telte og campingvogne torsdag aften.

De fik derimod både skrålet og svedt igennem til de småhårde toner fra numre som “Transparent & Glasslike“, “Save Me From Myself” og “Renegade“.

Koncerten var en mangfoldig blanding af gode gamle Carpark North klassikere og selvfølgelig størstedelen af deres nyeste album “Phoenix” (Læs anmeldelsen af albummet HER). Specielt teksterne fra numrene “You’re My Fire“, “32” og “Army of Open Arms” fra det nye album stod tydeligt klart i publikums bevidsthed og der blev her skrålet med, med alt hvad stemmebåndene kunne trække.

Temperaturen steg gradvist igennem koncerten for til sidst at nå klimaks lige inden bandet forlod scenen og afsluttede en god koncert som i hvert fald stillede sulten hos de rock glade gæster på dette års udgave af festivalen.
Fotograf: Kim & Martin Fastrup