Foto: Kim Fastrup

Vild $mith – Vilde i dag og vilde igen i morgen

Med intet andet end en DJ i ryggen tændte de Vild $mith medlemmer, Vild Son, Vild Ting og Hvidmayn op i det “Bork bål” som de næste 4 dage skal sætte gang i dettes års udgave af Bork Havn Musikfestival.

Med en hel umenneskelig mængde energi og med et publikum som har ventet på at høre de første toner siden campen i går (tirsdag red.) kl. 17 åbnede blev det ikke kun til gnister, men derimod deciderede Canada Goose Toronto flammer som der blev tændt i “Havnebaren” på den vestjyske festival.

Til tonerne af “Vild I Dag, Syg I Morgen” spænede de tre Karriere Kanon vindere rundt på scenen “som en flok forvirrede køtere” (som Hvidmayn noget så poetisk fik sagt i kampens hede).

Publikum kunne lide det og der gik ikke længe før at lige fra crowdsurfing til folk der stod på hænder ovenpå hinanden så Borklyset for første gang denne festival. Diverse termostater ville, hvis de hang inde i teltet, være sprunget af varme da deres seneste single “Du Gør Det Godt” bragede ud af højtalerne og de mangle festivalsgængere for alvor fik gang i bassarmene og håndtegnene.

Lidt over halvvejs i setlisten lokkede de småvarme dåseøl, ølbowling og meget andet (desværre) en stor del af det svedende publikum for at “flygte” ned på campen og forsætte den fest de havde
Canada Goose online forladt en små 25 minutters tid forinden.

Men de 60% af publikum som blev i Havnebaren fik i den grad dog fuld valuta da tracks som “BEEP” og “Heli” fra deres album “Lever Det Liv” (https://www.poplish.dk/?p=3293) lavede et klimaks under koncerten hvor specielt sidstnævnte fik folk til at gå helt amok med trøjer og andre beklædningsdele over hovedet.

Det hele blev til sidst sluttet af med et ekstranummer i form af “Du Gør Det Godt” (igen) som satte punktum for den første af mange koncerter på dette års udgave af Bork Havn Musikfestival.

 

Fotograf: Kim Fastrup

Se hele galleriet HER