New Kids On The Block – Kvinderne havde en fest

Vi var på plads i Falconer Salen, da New Kids On The Block gav en ganske udmærket koncert. Det var både op og ned, men kvinderne så ud til at have en fest.

Festen var startet tidligt for mange af de fremmødte. Straks Poplish ankom til Falkonersalen, kastede en taxamand sin vogn ind til side. Vinduerne var rullet ned og musikken høj, ”Step by step uhhh baby” flød ud af højttalerne og de fire modne tøser i vognen i ualmindelig godt humør. Taxamanden så faktisk også ud til at sætte pris på både sang og selskab! Netop dette var med til at starte en god aften for mig! Alle foran Falconersalen kom straks et gear op, hvis ikke humøret allerede var i top – tror næsten at sindsstemningen kan sammenlignes med 8. klasse og på vej til sodavandsdisko for at danse kinddans med crush #1.

Velankommet til salen er der ingen tvivl om at NKOTB tiltaler stadig flere kvinder end mænd. Kvinde/mand ratio ligger på 10/1. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at single mænd i Kbh gik glip af en mulighed. Scenen er sat med dæmpet belysning, stille toner fra højttalerne og kvinder sludrer. Det smukke lille og intime scene ser et kort øjeblik ensom ud. Som bekendte er der altid stille før stormen og pludselig kan vi fornemme at NKOTB står lige bagved det lilla fløjs tæppe.

Konfetti i luften

Et par piger løber fra foyen og frem mod scenen og alle Skriger for fulde lunger – drengene springer frem på scenen og showet er i gang !

Der bliver indledt med omkvæd “cause we are gonna crash to the moon and the stars in the sky, Ooh oh oh oh oh ooh, hey girl can I get your number”. Hele salen, fra de virkelig forelskede på første række, til de magelige der nu står oprejst på balkonen, har alle hænderne i vejret og synger med på hvert et ord – Der er gang i en fantastisk fest !

New Kids On The Block, NKOTB, Falconer
Foto: Lasse Lagoni

Vokalmæssige var der øjeblikke hvor NKOTB faktisk lød rigtig godt, men selvom drengene alle har rundet 40, såvel som en stor del af publikum, så er størstedelen mødt op at feste med gamle venner og genleve deres første ungdom. Der blev løbende krydret med andre kunstnere og en længere medley hvor bl.a. Robbie og de øvrige fra Take That, Backstreet Boys og George Michael også blevet hevet op af hatten.

Højdepunktet for mig var, da festen pludselig var midt i salen. Drengene løb ned blandt publikum og risikerede liv og lemmer blandt den skrigende horde af modne kvinder, som alle ville få teenage-pige-drømme udlevet og røre ved Joey, Donnie, Danny, Jordan og Jonathan. Priceless kodak moment.

Masser af glæde

Ingen tvivl om at dette var en vellykket aften med flere smil, mere latter og barndoms minder end størstedelen af de koncerter denne anmelder har deltaget i.  Charmen NKOTB stadig besidder burde måske kaste en stjerne mere af sig, men når der reflekteres over den til tiden elendige lyd og at dansetrinnene haltede en del, så bliver det ikke til mere denne gang.  Koreografien henleder mine tanker på Allan Simonsen i sidste års Vild Med Dans og på trods af jeg har set væsentlig flere fodboldkampe end deltaget i boyband-koncerter, så var denne del ikke synderligt imponerende.

Sætliste

    1. Crash
    2. Remix (I Like the)
    3. Summertime
    4. (You Got It) The Right Stuff
    5. The Whisper
    6. Survive You
    7. Didn’t I (Blow Your Mind This Time) / Valentine Girl / If You Go Away
    8. Single
    9. I’ll Be There (Jackson 5)
    10. Back For Good (Take That)
    11. Careless Whisper (Georges Michael)
    12. Kiss (Prince)
    13. Rock DJ (Robbie Williams)
    14. I Want It That Way (Backstreet Boys)
    15. Hot In Here / Dirty Dancing
    16. Please Don’t Go Girl
    17. Step by Step
    18. Cover Girl
    19. Games
    20. I’ll Be Loving You (Forever)
    21. Hangin’ Tough
New Kids On The Block, NKOTB, Falconer
Foto: Lasse Lagoni

Se hele galleriet fra koncerten HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img