De Dødelige – Langt Væk Herfra (feat. Amro) *****

På trods af, at de indtil videre kun har udgivet én enkel single, har de allerede turneret landet rundt som opvarmer for etablerede navne som Nik & Jay og Marie Key (https://www.poplish.dk/?p=2080). De har fornyligt udsendt en part 2 af Nik & Jay nummeret “Novembervej” fra deres seneste album, men nu er det tid for de to unge musikanter Ulrik Schultz og Andreas Ringblom som tilsammen danner De Dødelige, at udsende anden single forud for deres kommende  EP “Opdag“.

Den nye single hedder “Langt Væk Herfra” og er en fremragende efterfølger til første singlen “Sig Det” (https://www.poplish.dk/?p=2187) som både har været i radiorotation, men også har fået fine anmeldelser samt opmærksomhed fra andre kunstnere.

Forsangeren Andreas Ringblom har en af de mest fangende og fængslende stemmer tilegnet en mand på den danske popscene. Han formår virkelig at få lytteren til, at drage ind i hans musikalske univers alt i mens man læner sig tilbage og blot nyder den rolige stemme som flyder ud i øregangene.

Det er stadig et små melankolsk univers, men der er skruede mindre ned for den elektroniske sound, hvilket kun gøre den talentfulde duo endnu bedre og giver lyst til meget mere i denne retning.

Den københavnske rapper Amro (https://www.poplish.dk/?p=2898) ligger også et smut forbi tracket og hans mørke stemme giver den tredje dimension som virkelig giver troen på, at man her har med et kommende forårshit at gøre.

1508009_438315809634571_777906939_n ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk