Joey Moe – Heartbeat **

Den flabede Amager-dreng Joey Moe, som tidligere har stået bag hitsingler som “Yoyo“, “Gadedreng“, “Skakmat“, “Du En Éner” og mange flere, er snart at finde med et nyt udspil. Og for første gang siden 2008 er det en single på engelsk.

Men modsætning til “den gamleJoey Moe på engelsk, så lyder den nye single “Heartbeat” ikke just fantastisk. 95% af nummeret foregår med en stemmeføring der lyder som en dårlig kopi af den svenske Kim Cesarion, som har haft stor succes med at synge falsét.

Selve teksten er så ment udmærket, men Joeys stemmeføring, og beatet er ikke noget at juble over.

Nummeret bliver indledt af en fløjten, der lyder som noget et 7-årig barn reelt set kunne have gjort mindst lige så godt. Og sådan forsætter niveauet egentlig hele vejen igennem. Et meget traditionelt beat der lyder som  meget andet der allerede er hørt før.

Og så er vi tilbage ved stemmen. Den (i dette nummer) meget, ja nærmest skingre stemme. Joey Moe plejer at have et utrolig højt niveau ift. andre danske popmusikere. Men med dette nummer, har han desværre ramt bunden…

Det er et nummer som man egentlig gerne bare vil springe over sin playliste. Der er ikke ret meget der er lykkes (ved mindre målet har været, at lave en sang der ikke er til at hører på) ved skabningen af dette nummer.

Joey Moe plejer som regel at være god for et hit eller to, men “Heartbeat” bliver ikke en af dem. Men man må håbe, at han har lært, at falset ikke er en vej for ham… I hvert fald ikke en hel sang igennem.

Heartbeat” udkommer mandag den 23. september på alle online musiktjenester.

artwork ** (2/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk