Rasmus Seebach – Olivia ******

Han har udgivet to albums, som begge har opnået minimum 10x platin, som den eneste danske musiker gennem tiderne. Og nu er Rasmus Seebach klar til at begynde kampen om endnu engang at overtage de danske musikhjerter med splinternyt album.

Og mission er indtil videre lykkedes fint. Der gik ikke mange timer, før den nye single “Olivia” lå nummer ét på den danske iTunes’ Single-hitliste. Hvilket da også er fuldt fortjent.

Rasmus ligger på den nye single en super sprød vokal, som kommer nærmest hele møblementet igennem. En lys stemme som både synger hurtigt, langsomt og i falset. Og samtidig bliver det suppleret af en rigtig god melodi.

Olivia” handler om en kvinde som Rasmus Seebach på et tidspunkt var smask forelsket i. Man får en decideret indblik i hvordan han oplevede hele oplevelsen, følelserne osv. med denne her kvinde som altså i sangen hedder Olivia.

Singlen er den første single forud for det kommende album der får titlen “Ingen Kan Love Dig I Morgen“, som rammer landet den 4. november. Og hvis niveauet på albummet, forbliver bare nogenlunde som  på denne single. Så kan Rasmus Seebach nemt gå hen og gentage successen fra de to tidligere albums.

Personligt har jeg aldrig været den store tilhænger af netop Rasmus Seebach, men man kan ikke andet end at bøje sig i støvet for “Olivia“. Det er et popnummer af højeste kvalitet og det har da også allerede ramt radioerne landet over.
Så hvis den ikke allerede nu har ramt din playliste? Så kan du med ro sindet, hurtigt smide den derpå og nyde et rigtig godt popnummer.

RS_Single_Olivia_1500x1500 ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk