Jimilian – Ved Du Har Mig*****

Medvirken i Børne MGP, og over 10 millioner views på Youtube, fordelt på et hav af singler.
Det var hvad der skulle til, for at den populære Jimilian ville udsende en plade. Men nu er den 18-årige dansk/albanske sanger klar med EPen “Ved Du Har Mig“.

“En pose blandede bolcher” er nok den bedste betegnelse man kan give den. For med at fra stille og rolige sange, til vaske ægte klub baskere, er det musik fra hver sin ende af skalaen. Men alligevel har næsten alle sange dog én ting tilfælles. Og det er emnet kærlighed. Og det faktum skinder for alvor igennem på numre som “Letter Nu“, “Go’ Morgen” og “Stok og Sten“.

Letter Nu” er EPens mest sukkersøde track, men samtidig også det bedste nummer på pladen. Versene foregår i et roligt tempo med lav stemmeføring hvori der i en lind strøm kommer den ene søde bemærkning efter den anden til en unavngiven pige, som Jimilian enten er, eller har været dybt forelsket i. I slutningen af nummeret, går han over i snakken for en kort stund, inden omkvædet som er blevet skruet en tak op i tempoet og volumen for vokalen.

Det første nummer man får smidt i hovedet når man starter denne 8 numre lange EP er “Hvem Gi’r Dig Lov?“. Det har været den eneste reelle single op til albummet, og det nummer kan du læse en anmeldelse af lige her: https://www.poplish.dk/?p=1124

Nummeret “Toget Er Kørt” har lagt på Youtube og iTunes i over et år, og har fået skrabet lige knap 1½ million views sammen. Og det nummer er der selvfølgelig også blevet plads til på “Ved Du Har Mig“.

Et meget specielt nummer er “Ild I Min Flamme“. Den er nemlig skrevet til Jimilians fans, som er dem der holder ild i hans flamme. Samtidig er det et rigtig godt nummer, som dog lige falder lidt i kadance på grund af et cirka 30 sekunder langt stykke som udelukkende er snak.

Men “Ved Du Har Mig” er når man ser over hele linjen et rigtig godt udspil, og det skal helt sikkert nok på airplay i TV-, radio- og diskoteks sammenhæng. Og med den unge alder som han har, kan man kun være spændt på hvad vi kommer til, at hører fra ham i fremtiden.

Trackliste:
01. Hvem Gi’r Dig Lov?
02. Hjerteslag
03. Stok og Sten
04. Go’ Morgen
05. Ved Du Har Mig
06. Letter Nu
07. Toget Er Kørt
08. Ild I Min Flamme

artwork ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk