De Dødelige – Sig Det*****

De har de seneste par måneder turnéret landet tyndt som opvarmere for P3 Guld vinderen Marie Key. Men nu er de klar med deres egen første single.

Duoen som består af Ulrik Schultz og Andreas Ringblom, går under navnet De Dødelige, og deres nye single “Sig Det“, er rolig musik som der kan få dine øregange til at falde hen i symbiose.

Melodien er elektronisk og meget stille, for ikke at glemme dyster. Men alligevel ender det hele ud i at det fungere utrolig godt sammen med Andreas‘ vokal.

Hvis du har mod på at leve så sig det” sådan lyder en af stroferne i omkvædet og det er også en ting som kan afspejle sig i faktummet, at De Dødelige er en del af den poetisk poppede genre.

Af en første single at være, så er det et enormt godt udspil fra denne upcomming duo som man helt sikkert godt kan forvente sig store ting fra i fremtiden. For potentialet stråler i den grad igennem på “Sig Det“, og hvis du ikke allerede har hørt det. Så er det med at skynde sig, så du er klar til at kunne synge med når den med garanti rammer radioen inden længe.

Sig det - Single ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk