5 albums vi glæder os til i marts 2013

1. Kashmir – E.A.R
Bandet der opstod på en efterskole i København er, et af Danmarks bedste og mest anerkendte rockbands. De har i forvejen udgivet 6 studiealbums, siden 1994 og den seneste var albummet “Trespassers” i 2010, som samme år solgte platin. Der er kæmpe forventninger til de fire drenge, som helt sikkert nok skal diske op med et Rock album i topklasse. Første singlen “Seraphina” giver i hvert fald gode forhåbninger, til at de nok skal diske op med noget fedt musik.

  Kashmir – E.A.R udkommer 18. marts

2. Bon Jovi What About Now
Endnu et rock album. Bon Jovi er et storsælgende amerikansk Rockband fra New Jersey, USA som siden 1983 har henrykt rock elskere verdenen over. Med numre som “It’s My Life“, “Living On A Prayer“, “Born To Be My Baby“, “Have A Nice Day” og mange mang flere, har forsangeren Jon Bon Jovis stemme sunget sig ind i de flestes musikhjerter. De var i 2011 i Horsens og spillede koncert på et næsten udsolgt CASA Arena i Horsens. Og allerede igen her i 2013 kan de opleves i Danmark igen, denne gang i Parken i København den 6. juni.
Vi kan godt garantere at dette album bliver et fantastisk rock album.

 Bon Jovi – What About Now udkommer 11. marts

3. OneRepublicNative
Det grammyvindene Pop band fra USA som for alvor slog sit navn fast med nummeret “Apologize” i 2007 sammen med Timbaland, er på ny klar til at give hele verdenen noget at synge med på. Siden succes singlen, har de lavet hits som “Stop And Stare“, “All The Right Moves“, “Good Life” og selvfølgelig deres nyeste single “If I Lose Myself” (som også er første singlen til albummet). Ryan Tedder har siden sidste udgivelse i 2009, blandt andet produceret for Adele og medvirket på diverse tracks sammen med f.eks. Gym Class HeroesSebastian Ingrosso og B.O.B. Men nu er drengene som startede over MySpace altså på banen igen. Et album som du allerede i løbet af denne uge kan læse en anmeldelse af her på siden!

 OneRepublic – Native udkommer 22. marts

4. Justin Timberlake The 20/20 Experience
En af de største og bedste pop kunstnere siden årtusind skiftet, er efter en længere pause klar med et nyt album. Og efter singlerne “Suit & Tie” sammen med Jay-Z og “Mirrors” er der lagt op til et album i absolut verdensklasse. Justin som de seneste år har været at finde på det store lærred, har været en savnet skikkelse i musikverdenen. Men nu er han altså tilbage, og det tidligere ‘N Sync medlem virker til at være i topform og klar til at vise verdenen at han ikke er faldet af på den.

 Justin Timberlake – The 20/20 Experience udkommer 18. marts

5. Nik & Jay – Copenhagen Pop Cartel
De to københavnske popdrenge er klar til at indtage den store verden med deres første engelsksprogede album. Det er ingen hemmelighed, at vi her på redaktionen har været svært begejstret for deres to seneste singler “Clappin’” og “United“. Disse to sange er da også at finde på den 6 numre lange EP. Et andet nummer som er på albummet, er “Live 4 Today” som kunne downloades gratis i en kort periode på drengenes Facebook side.
På dansk plejer de to Popdrenge at kunne få et hvert pigehjerte til at smelte, og sende tekster samt melodier direkte ind hovederne på folk. Men om de kan gøre det samme i resten af verdenen? Det er et spørgsmål som vi glæder os til at få svaret på.

 Nik & Jay – Copenhagen Pop Cartel udkommer 8. marts

Andre albums som er værd at købe i løbet af marts:
Hurts – Exile (udkommer 11. marts)
David Bowie – The Next Day  (udkommer 11. marts)
Sukker Lyn – Megaflex (udkommer 11. marts)
Depeche Mode – Delta Machine (udkommer 25. marts)