Dennis Rud – Hjerteslag *****

Navnet Dennis Rud er ikke et navn, som siger noget hos ret mange mennesker. Hvilket er en kæmpe fejl. For han skriver nogle udemærkede tekster og bruge sin stemme på den helt rigtige måde.

Hans genre er Pop og det med et stort P. Men dog ikke så poppet at det bliver så sukkersødt at det nærmest bliver uudholdeligt at hører på. Han får det hele til at gå op i en højere enhed.

Det beviser han i høj grad på hans nye 3. single som netop er udkommet. Singlen hedder “Hjerteslag“, og er i den grad et velproduceret nummer (det er produceret af Hitmakers). Dennis Rud har mest været en succes på Youtube, men det håber han på at få ændret med denne single.

Som så mange andre popnumre, så handler nummeret om kærlighed. Om nummeret har Dennis selv følgende at sige; “Nummeret er egentlig skrevet ud fra de mange følelser jeg tror de fleste går slås med. Den der følelse af om den anden vil det samme i et forhold som en selv. Jeg synes også selv at nummeret er blevet ret godt, taget budgettet i betragtning“.

Det er alt i alt et lækkert nummer, som nemt kan gå hen og blive en succes. Da den indeholder stort  set alt hvad et godt popnummer skal være fyldt med.
 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.