A$AP Rocky – Long Live A$AP ******

Den allerede utrolig populærer New Yorkske rapper Rakim Mayers aka. A$AP Rocky, er endelig klar med sit debutalbum. Et album som siden mixtapet LiveLoveA$AP har været længe ventet verden over.

Han har i en alder af blot 24 år allerede fået downloaded sit downloaded sit mixtape over 1 million gange. Han har varmet op for Drake på hans “Club Paradise Tour“, og når ja så har han da også optrådt live med Rihanna til “MTV Video Music Awards 2012“.

Det har været en meget lang ventetid siden 2011 hvor LiveLoveA$AP blev frigivet. Men det har i den grad været en ventetid der har været det hele værd.
Trods hans unge alder formår Rakim, at lave et album som (hvis den var blevet udgivet i 2012) i den grad kunne have været med i opløbet om “Årets Album” til al verdens prisuddelinger.

Hvis man skal vælge to som man kan kalde de bedste, på et album som er fyldt med god Hip-Hop/Rap. Så må det være “F**kin’ Problems” og “Wild For The Night“.

F**kin’ Problems” er Hip-Hop fra øverste hylde. Det er et nummer som har alt hvad et godt nummer i den genre skal indeholde for at kunne blive et kæmpe hit. Og når ja så gæstes tracket da også live af Drake, 2 Chainz og Kendrick Lamar.

Wild For The Night” er nummeret som skiller sig ud fra alle de andre på albummet. Nummeret har i form af selveste Skrillex, fået en featuring som i den grad ved hvordan du laver et beat der sparker røv. Hans dubstep agtige præ passer genialt til A$APs utrolig fede vokal. Det nummer kan kun blive en kæmpe succes.

Hvis de 4 ovenstående featurings ikke er nok. Ja så kan albummet også byde på gæster som Yelawolf, Joey Bada$$, Gunplay og mange flere.

Vi har her fat i en rapper som uden tvivl har en stor karriere foran sig.

Albummet har release den 15. januar.

 ****** (6/6 stjerner)

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

 

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.