Olly Murs – Right Place Right Time ******

Han er en “Troublemaker“. I hvert fald for de mere etablerede Pop kunstnere og bands. For nu har de pludselig fået en seriøs udfordre de skal slås med om at være numero Uno på alverdens hitlister.

Han har indtil videre dog kun udsendt én single. Men den har godt nok også haft sin succes. Du har helt sikkert hørt i din radio (hvis du da ellers hører det). Nummeret hedder “Troublemaker”, og har selveste Flo Rida med som featuring.

Selve albummet er ligesom navnet på genren, Pop lige meget hvordan du vender og drejer det. Nogle af sangene lyder som i stil med grupper som Maroon 5 og Coldplay. Men dog alligevel så meget anderledes. Hans stemme lyder en anelse alla Adam Levine, men når bruger stemmen. Så er du ikke i tvivl om at det er ham (Olly Murs).

Selvom det efter at have hørt albummet igennem et par gange, virker som en nærmest umulig opgave. Så er der alligevel et par numre som man kan fremhæve som “de bedste”.

Den ene må uden tvivl være titel nummeret “Right Place Right Time“. Det er et optempo nummer, hvor du som lytter virkelig får lov at hører Ollys kæmpe potentiale. Hans stemme lyder suverænt, og der kan i realiteten ikke sættes en finger på det.

Et andet af albummets højdepunkter er nummeret “Cry Your Heart Out”. Det er et nummer som lyder som en videre fortolkning af den unge australske stjerne Cody Simpsons “Don’t Cry Your Heart Out“. Den har samme start “fløjten”, og broen til omkvædet er også ens. Teksten virker også nærmest identiske. Dog er forskellen meningen med sangen.
Men også her hører vi at han har en kæmpe fremtid foran sig inden for musikken.

Man kan i hvert fald ikke være i tvivl om at det ikke er det sidste vi har hørt til Olly Murs

Tracklist:
1. Army of Two
2. Troublemaker (feat. Flo Rida)
3. Loud and Clear
4. Dear Darlin
5. Right Place Right Time
6. Hand On Heart
7. Hey You Beautiful
8. Head to Toe
9. Personal
10. What a Buzz
11. Cry Your Heart Out
12. One of These Days
13. Just for Tonight

 ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk