Djämes Braun – Djämes Braun ****

Du kender dem måske fra de radio overspillede sange “Dufter Af Bacone” og “Kom Og Gi’ Mig Alle Dine Penge“. Hvis ikke, ja så kan du ikke ha’ været i Danmark hele sommeren.

Men nu er Djämes Braun, på gaden med deres første EP. En EP som bære det famøse navn “Djämes Braun“.
Med kun 5 numre er det en EP som hurtigt er lyttet igennem. Men så er det jo heldigt, at man sagrens kan holde til at hører den to gange.

Det er dog kun 3 ud af de 5 sange, som endnu ikke har været udgivet som singler. De første to numre er nemlig henholdsvis “Dufter Af Bacone” og “Kom Og Gi’ Mig Alle Dine Penge“. Men her efter tager det fart, både musikalsk og lyrisk.

Som tredje nummer er nemlig den nye (og allerede radioplagede) sang “Nethinde“, som er helt rigtig godt track. Det opfølges af henholdsvis “Traktor” og “Alderdomsmand“.

Traktor” er lige nu tilgængelig via gratis download. Djämes Braun har nemlig lagt et link ind på deres Facebook side hvor man kan hente det gratis!

Sidst men ikke mindst er der så nummeret “Alderdomsmand“. Her synger Djämes Braun, som hvordan når han giver gammel, vil bo på et alderdomshjem hvor ikke skal røre en finger.

Alt i alt en super EP. Hvor der dog mangler lidt mere musik, som vi ikke har hørt før, inden den blev udgivet. Samtidig er de numre lidt for meget mainstream, i forhold til hvad man kunne ønske sig fra en ellers normalt Dancehall venlig gruppe som Djämes Braun.

****(4/6 stjerner)

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk