Roskilde Festival 2015, Roskilde Festival, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

POPLISH søger skribenter

POPLISH SØGER ENGAGEREDE SKRIBENTER!

Har du en stor kærlighed til musik – al slags musik? Kan du lide at skrive? Er du måske journaliststuderende? Har du en blog eller har du leget med tanken om at skrive om musik? Hvad med at komme gratis til koncerter, festivaler og møde dine yndlingskunstnere over et interview? Så er du da POPLISHs nye skribent.

POPLISH har nogle år på bagen, men først indenfor de sidste to år, har vi skruet helt op for seriøsiteten, og vi skriver om alt, der har med musik at gøre. Arbejdet er frivilligt, men mulighederne er store, og du får en masse artikler at vise frem til evt. kommende arbejdsgivere.

Her er en historie fra en af vores søde skribenter, Nanna:

“Jeg har ikke engang været ved POPLISH i et år, og har allerede været med på Smukfest 2015, på den røde løber til DMA og bare i løbet af de næste par måneder skal jeg til koncert med Adele, Coldplay, Hollywood Vampires, Iggy Pop – og en masse festivaler. Det er den sjoveste, fedeste og bedste tjans jeg har haft ved siden af studiet.”

Vi skriver anmeldelser af både koncerter og albums, vi interviewer kunstnere, laver små nyheder og er netop startet på et nyt koncept: #POPLISHED, hvor vi giver upcoming bands et sted at vise deres kunnen og derved give dem den mediedækning de har brug for, i starten af karrieren.

Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at sende en mail afsted til vores redaktør, Lasse Lagoni, via formularen herunder – han svarer også gerne på evt. spørgsmål du måtte have.

[contact-form-7 id=”4408″]