Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak

Dag to på Lyden af Nibe

Kan musikken blive for akustisk og mellow, når man tager programmet helt ned i gear på en festival – som i år ikke er en rigtig festival?

Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak

Dag 2 på Lyden af Nibe bevægede sig på kanten af lidt for slowcooked og afslappet atmosfære. Publikum blev stort set ude i rundkredsfesterne til de tre første koncerter med Christopher, Medina og Knægtene fra Jonah Blacksmith, der i dagens anledning havde barberet sig ned til en Trio fra Thy.

Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak

Der er ingen tvivl om, at de første 7 rækker inde under den bølgende hvælving af et telt nyder deres koncertoplevelse. Og hvor er det dejligt, at der gives plads til fans på alle niveauer. De synger og danser og har det godt. Og er det så ikke en succes? Endorfinerne fik ro til at lade op.

 

Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak
Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak

Heldigvis kom der gang i festen med Scarlet Pleasure, der fik de modne kvindehjerter i brand og enhver oscarbrandert til at danse med. Et kærkomment wake-up call til os alle om, at dag 2 ikke skulle dø i synden. Festen lever endnu i Nibe.

Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak
Lyden af Nibe fredag d. 2. juli 2021. Foto: Helle Arensbak

Aftenen blev rundet af med Carpark North indhyldet i smukt lys og høj frekvens af hits til folket. I morgen er atter en dag med fodbold på storskærm og hugorme på lur.

Se Helle Arensbaks farverige billeder lige HER