Cypress Hill pressede den sidste energi ud af Roskilde-publikummet

Arena blev enten passivt eller aktivt skæve, alt efter om man havde en joint i hånden eller ej, da Cypress Hill lukkede og slukkede Roskilde Festival 2019 lørdag nat.

Hip hop-legenderne fra Californien gik på scenen til et pakket Arena, efter The Cure havde lukket Orange Scene lørdag nat på Roskilde. Og så snart Sen Dog og B-Real betrådte scenen sammen med Beastie Boys’ Mix Master Mike, blev der tåget inde under den store teltdug. Mængden af joints, der gik på omgang, var større end noget, jeg nogensinde havde set før. Ligesom en af de joints, der gik på runde, var større end noget, jeg nogensinde havde set før. Den var uden pis på størrelse med en havefakkel.

De gamle drenge var godt på og fik publikum godt med på de gamle hits. Desværre for sættet skulle en længere passage af det fyldes ud med Mix Master Mikes skills for at være DJ. Her miksede han alverdens EDM-hits ud i ét langt, kedeligt omgang bleh, hvilket var synd for komponenterne, der blandt andet bestod af Skrillex-klassikere og et nummer som GTA’s “Saria’s Turn Up”, der er et af de mest ikoniske og mest heftige drops i nyere EDM-historie. Men det var kun små lydglimt, der blev plads til, og det var ekstremt undervældende at opleve midt i den passive skævhed.

Efter at have spillet egne hits, sluttede holdet af med House Of Pains “Jump Around”, hvilket kunne være en ikonisk afslutning taget det nummers betydning for Roskilde Festival i betragtning. “Desværre” har det været en solid lukker for gruppen i længere tid. Ikke desto mindre lukkede det Arena af med manér, mens alle hoppede rundt i en tåge af træthed og tjald og sang med på de klassiske toner fra old school hiphops storhedstid.

Cypress Hill, Roskilde Festival, RF19, Arena
Foto: Lasse Lagoni

Se flere af Lasses billeder HER.

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her