Smukfest, Smuk16, Smukbold
Foto: Lasse Lagoni

Smukbold-finale – Filmklassikeren vandt over kultserien

Igen i år vandt en gammel, dansk filmskat årets beach-håndbold konkurrence på campingområdet KærligHeden. Med Claus Elming og Uffe Holm som værter og kommentatorer vandt Far Til Fire På Smukfest over The Simpsons i årets Smukbold-finale.

Selvom regnen havde meldt sin ankomst onsdag formiddag, havde mange Smuklinger udfordret vejret og sat sig til rette i festivalstolen med sine lunkne bajere, klar til at se semi-finalerne og finalen ved årets Smukbold.

Sidste år vandt Olsen Banden den store førstepræmie, men i år måtte der for første gang i Smukbolds historie tyes til forlænget spilletid. Der bliver givet point for tre ting: Resultat af kampen, den såkaldte “gestus” – hvor hvert enkelt hold skal lave en smuk performance for modstanderen – og Det Smukkeste Hold, hvor man vurderes på udklædning og performance på banen.

Så selvom The Simpsons vandt i den oprindelige spilletid, var Far Til Fire På Smukfests gestus og smukhed nok til at skabe en uafgjort, hvorefter der blev spillet to minutter, og hvor den med flest mål ville vinde.

Du kan se finalen her:

Vores fotograf Lasse tog også billeder af finalen og den dertilhørende showkamp mellem en række udvalgte kendisser og vinderholdet. Se dem alle her: