Smukbold-finale – Filmklassikeren vandt over kultserien

Igen i år vandt en gammel, dansk filmskat årets beach-håndbold konkurrence på campingområdet KærligHeden. Med Claus Elming og Uffe Holm som værter og kommentatorer vandt Far Til Fire På Smukfest over The Simpsons i årets Smukbold-finale.

Selvom regnen havde meldt sin ankomst onsdag formiddag, havde mange Smuklinger udfordret vejret og sat sig til rette i festivalstolen med sine lunkne bajere, klar til at se semi-finalerne og finalen ved årets Smukbold.

Sidste år vandt Olsen Banden den store førstepræmie, men i år måtte der for første gang i Smukbolds historie tyes til forlænget spilletid. Der bliver givet point for tre ting: Resultat af kampen, den såkaldte “gestus” – hvor hvert enkelt hold skal lave en smuk performance for modstanderen – og Det Smukkeste Hold, hvor man vurderes på udklædning og performance på banen.

Så selvom The Simpsons vandt i den oprindelige spilletid, var Far Til Fire På Smukfests gestus og smukhed nok til at skabe en uafgjort, hvorefter der blev spillet to minutter, og hvor den med flest mål ville vinde.

Du kan se finalen her:

Vores fotograf Lasse tog også billeder af finalen og den dertilhørende showkamp mellem en række udvalgte kendisser og vinderholdet. Se dem alle her:

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her