Tiësto – Banalitetsmarathon

To timers marathonset blev ødelagt af dårlig technologi (høhø), manglende variation og alt, alt for mange mennesker.

En af verdens største DJ’s havde for Guderne ved hvilken grund valgt at det var i Tivoli af alle steder, han skulle spille sin næste koncert på dansk grund. I stedet for at tage et sted som Forum, så valgte han det spillested i København, hvor der er allerstørst mulighed for, at folk dukker op, kun fordi der kommer og et stort navn og indgang kun koster 75 kroner. Og det var lige præcis hvad der skete fredag aften i den gamle have.

Tiësto, Tivoli, Plænen, Fredagsrock
Foto: Rasmus B. S. Hansen

Jeg så også Tiësto, da han spillede i sommer i Bøgeskoven. Der var jeg heller ikke imponeret. Og det var meget de samme temaer, der gik igen i koncerten i Tivoli. Tiësto har en indædt stil, som han ikke afviger mange centimeter fra, når han spiller. Men det burde han måske, for selvom der stod tusindevis af mennesker inde på midten af Plænen og hoppede og dansede, som var de ved at bløde sine fødder ihjel på ecstasy, så stod der godt og vel dobbelt så mange rundt om og følte den slet ikke. I min søgen på noget ordentlig lyd så jeg de første mange, mange mennesker, som bare stod og gloede, som så de et absurd teaterstykke og ikke en koncert med en af de største (og dyreste) DJ’s i verden.

Tiësto, Tivoli, Plænen, Fredagsrock
Foto: Rasmus B. S. Hansen

Tiësto er jo en levende legende. Men hans stil er simpelthen så banal. Og så længe variationen i lyden ikke rykker sig, så bliver et to timers set (!!) altså en meget lang fornøjelse. Bassen kom aldrig rigtigt ned i mellemgulvet, men sad mere omme i baghovedet på én. Det er ikke dér, du skal mærke bassen. Den skal ned og kilde alle de rigtige steder og give dig lyst til at rive din kæbe ud af begejstring. Eller i det mindste bare give dig løse dansefødder. Det havde jeg sammenlagt to gange på to timer. Men jeg var selvfølgelig heller ikke Ibiza-stiv, og det kan godt være dét, der var fejlen.

I forhold til koncerten for et par uger siden med Morten Breum på samme grund, hvor der ingen fingre var at sætte på lyden, så er jeg meget lidt imponeret over den i går aftes. Det føltes og lød fladt. Og det uanset hvor i parken, man stod. Men folket med de gode pladser elskede det, og ligesom på Smukfest tæller det jo for noget, at publikum var underholdt. Uanset hvor kedeligt og banalt, jeg så fandt det. Desuden tjente Tivoli kassen på det med de kaskader af alkohol, der blev købt, og så er alle vel glade.

Tiësto, Tivoli, Plænen, Fredagsrock
Foto: Rasmus B. S. Hansen

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Endnu et bevis på, at Tivoli ikke skal booke større navne, end de kan kapere. Og i går var der for mange mennesker på for lidt plads. Og for dårlig lyd til en DJ af Tiëstos kaliber. Og et banalt marathonset fra Tiësto, som slet ikke gjorde andet for mig end at være kedelig baggrundsstøj på en fredag aften i en overproppet forlystelsespark.Tiësto - Banalitetsmarathon