Tiësto, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni

Tiësto – Hip som hap

Der blev ret hurtigt skruet op på 6, da Tiësto poppede op på den store DJ pult, som højre Bøgescene var blevet omdannet til. Allerede som andet nummer spillede han sin nuværende single ‘Secrets’, som fik skubbet godt gang i publikummerne, som med knæklys all over hoppede og dansede som gjaldt det deres liv.

Men ret hurtigt blev det klart, at Tiësto forblev på 6 og aldrig skruede over mod de 10. Variationen i musiktypen var næsten ikke-eksisterende, og i midt i miksen af alle sangene tabte man næsten overblikket over, hvad der blev spillet. Alle lyde flettede sammen til ét underlæggende beat, som blev hængende frem til klokken 00:56, hvor der blev sagt tak for i dag med fyrværkeri og et brøl fra publikum, som kunne høres i hele kommunen.

Og så må man jo sige, at når de fremmødte er så tilfredse, så er svært at stille sig op med krydsede arme og være sur. For jo, der blev skam hoppet mellem træflisen i skovbunden, men nej, det var langt fra en vild oplevelse. Tiësto var der for pengene, og det ved vi allesammen godt. Sammenlignet med mandens set fra Tomorrowland, som han lige har lagt på YouTube, så er det tydeligt, at der bare blev trykket play og fyret noget krudt af i Bøgeskoven.

Se Lasses galleri fra koncerten HER

Tiësto, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni