Veronica Maggio, Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, Arena, RF15
Foto: Lasse Lagoni

Veronica Maggio – Sød, svensk og charmerende

Arena åbnede den glohede torsdag op med blød, svensk sing-along-pop fra den skønne Veronica Maggio, der i høj grad var i hyggehumør.

Allerede efter første nummer blev det til en fuldblodsforelskelse i den lyshårede skønhed fra Uppsala og bandet, som i høj grad spillede op til hygge i solskinsvejret.

Mens mange mennesker chillede med de rare poptoner ude på græsset, var der dømt svensk syng-med-fest inde under Arenas teltdug. Der blev danset, hoppet og drukket i flæng blandt de fleste, som var kommet for at nyde frøkenen på scenen og hendes solide sangstemme.

Problemer med lyden gjorde desværre, at føromtalte stemme aldrig kom til sin ret, men det ændrede ikke på, at det var hyggeligt og rart at være i selskab med popprinsessen, som bød på hits som ‘Mandagsbarn’ og ‘Jag Kommer’, hvor der blev skrålet igennem af hele teltet.

Koncerten var på alle måder middelmådig, men med et par fine ballader og popbaskere til at sætte gang i folk. Alt i alt var dagens første koncert i svensk selskab hyggeligt, men uden at brillere på nogen måde.

Se hele galleriet fra koncerten HER

Veronica Maggio, Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, Arena, RF15
Foto: Lasse Lagoni