Zedd

Zedd – Musikalsk vidunder vender tilbage

Zedd udgiver nu sit andet studiealbum, ‘True Colors’. Et album, hvor han vender tilbage til sine musikalske rødder.

Det var med bange anelser, at jeg satte mig ned for at lytte Zedds nye album, ‘True Colors’, igennem. Debutalbummet, ‘Clarity’, var det store gennembrud for den tyske musiker, og efter min mening en af de bedste EDM albums i nyere tid.

Men mine bange anelser skulle hurtigt blive gjort til skamme – for hold da op! Zedd lever op til sit rygte som en af de mest talentfulde musikproducere i verden. ‘True Colors’ rummer et enormt hitpotentiale med numre som ‘Done With Love’ og ‘Straight Into The Fire’,  som fortsætter den stil, som Zedd producerede på sin første plade. Også nummeret ‘I Want You To Know’ med Selena Gomez, som allerede har toppet hitlister verden over og ‘Beautiful Now’, som er mit favoritnummer på pladen, viser i høj grad Zedds talent.

Alsidigt album

Men også for de lidt mere hardcore electro house fans har Zedd noget i godteposen. Albummet er utroligt alsidigt, og med de mere festivalorienterede numre ‘Bumble Bee’ og ‘Addicted To A Memory’ vender Zedd tilbage til den rå electrolyd, som førte til, at Skrillex i sin tid opdagede tyskeren og tog ham under sine vinger.

Derudover har Zedd også gjort plads til flere numre, som bryder rammerne for moderne EDM ved ikke at fokusere på store drops eller store synths. I stedet afspejler eksempelvis titelnummeret ‘True Colors’ og ‘Daisy’ Zedds behov for at vise, at han er en ægte musiker. Han laver nemlig af princip ikke musik, der ikke kan spilles på rigtige instrumenter.

Stjernespækket magtdemonstration

‘True Colors’ overgår alle elektroniske albums, jeg mindes at have hørt. Zedd har været nytænkende og kreativ. Og selvom det har taget tre år at færdiggøre pladen, så har det været ventetiden værd. Og at navne som Selena Gomez, Kesha og Echosmith medvirker på albummet, viser hvor stor respekt Zedd nyder hos vidt forskellige musikere. Det er en skive, som understreger, at Zedd er en af den elektroniske scenes allerstørste navne!