Meghan Trainor – Overload på nuttethedsfaktoren

Det var et varmt og overfyldt VEGA proppet med forældre og grædende børn, som ledte tankerne hen på Frost-koncerten på Gammeltorv i Indre København, da den kun 21-årige nyligt udklækkede verdensstjerne Meghan Trainor spillede en koncert fyldt med fedteri for sine unge, unge fans i en sådan grad, at det var mere end tenderende til kvalmende.

Trainor blev en darling blandt feministerne, da hun hyldede kvinder med former i megahittet ‘All About That Bass’, og samtidig kom hun i modvind med en af opfølgerne “Dear Future Husband”, da feministerne ikke brød sig om en hel sang, som handlede om at ville varte manden op derhjemme.

Og det var med sidstnævnte hit, at koncerten begyndte. Med masser af glimmer, pastelfarver, teenageskrig og ivrige baggrundsdansere maste den unge popprinsesse sin 60’er-lyd ned i halsen på en, men uden man kunne høre vokalen på grund af dårlig lyd. Udover det gik det meste af tiden under koncerten med at fedte for de unge piger, som hylede med, så de nærmest overdøvede Trainor.

Grundet asen og masen på gulvet blandet med en høj varme i salen gik flere af publikummerne ud i baren til venstre for scenen, hvor der med tydelighed kunne ses frustrede forældre med grædende børn og hysteriske teenagere, som ikke kunne komme ind på forreste række, hvor de følte, de hørte til.

På scenen havde Meghan Trainor travlt med at lavede overkoregraferede moves sammen med sine baggrundsdansere, vinke til og give hånd til publikum, mens hun med et konstant, fast smil sang sine sange til perfektion – altså til trods for den manglende vokal, der kom ud af højtalerne. Måske er VEGA ikke bygget til diskanten, for der har ikke tidligere været problemer med meget bas.

Brækpunktet kom, da en amerikansk superfan kom på scenen og blev hyldet, fordi hun havde fulgt Meghan Trainor overseas til lille Danmark. Den unge dame fik en krone på og et par selfies – et trick, som måske virker på nogen, men som i den grad faldt i dårlig jord her. Det tog simpelthen for lang tid og var kvalmende at se på.

Generelt bar koncerten præg af den lave gennemsnitsalder i salen, hvor eksponering via telefonen var vigtigere end tilstedeværelse under oplevelsen – også derfor Trainor brugte meget tid på at låne fansenes telefoner og give dem et spin midt i filmoptagelser i stedet for at fokusere på at virke mindre robotagtig og mere menneskelig.

Aftenens største plus var at opleve hits som ‘Lips Are Movin” og ‘All About That Bass’ live, så man kan konstatere, at de fungerer rigeligt fint som albumversioner.

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Meghan Trainor - Overload på nuttethedsfaktorenPåtaget venlighed med for meget fokus på at fedte for unge piger frem for at performe vækker ikke meget glæde hos Poplish. Om igen, Meghan.