Skinz – Tænder op for festen

Den københavnske musiker Skinz, der i 2012 så småt slog igennem som R&B/Pop musiker med singlen Du Ved Du Gør Det og en efterfølgende featuring på et af Medinas numre fra hendes For Altid (Special Edition). Nu er den genre så blevet skiftet ud med Hip-Hop, hvor han nu bruger sit musikalske talent på at rappe om alt lige fra at score damer til at byen aldrig sover.

Tidligere på året udgav han en fem numre lang EP med titlen Byen Sover Aldrig, som havde besøg fra netop Medina samt artister som Johnson og Felix de Luca.

Nu er kursen så sat mod nye mål og ny musik, og han er klar til at drage ud i den musikalske verden udenfor studiet. Det første søsatte nummer siden EP’en, er det nye nummer Tænd Op og er produceret af Kayn, med støtte fra Skinz‘ sædvanlige producer Hennedub.

“Hun er vildere når hun fester, end de andre piger. De får mindreværdskomplekser, tænd op”

Nummeret handler om en pige som i den grad ved hvordan man fester i nattelivet. Det består samtidig af en enorm fed instrumental bit, der især shiner når det dropper efter der bliver sunget “tænd op“.

Skinz gør det rent vokalmæssigt endnu engang rigtig godt og hvis man var i tvivl om hvorvidt han stadig bør gøre sig i R&B-genren, så er det i hvert fald afkræftet med Tænd Op. Han har skiftet spor og nu er han præcis der hvor han hører til.

1471281_10152473854313616_6806917057109103884_n

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Den københavnske musiker Skinz, der i 2012 så småt slog igennem som R&B/Pop musiker med singlen Du Ved Du Gør Det og en efterfølgende featuring på et af Medinas numre fra hendes For Altid (Special Edition). Nu er den genre så blevet skiftet ud med...Skinz - Tænder op for festen