Ankerstjerne – Væk fra skrivebordet med endnu et hit

Da han i 2011 udgav sit første album, tog den danske sanger Lars Ankerstjerne springet fra at være manden der holdte kuglepennen for andre og rapper, til at være en af Danmarks mest folkekære solister og sangere i dette årti. Siden har han dog gået stille med dørene og udover en enkelt single sidste år, endnu en gang goosenorge
levet tilværelsen bag skrivebordet, hvor han har leveret utallige sangtekster til sine kollegaer.

Men nu er han med hjælp fra kollegaen Shaka Loveless klar til at følge op på succes singlerne 1000 År og Laver Penge. Til den lejlighed, har de to skrevet og komponeret nummeret Lille Hjerte, som med stor sikkerhed nok skal få dem begge tilbage i den sjove ende af diverse charts igen.

“Jeg er ikke klar for fanden,  jeg er nærmest bare et barn selv, kan fandeme da ikke være far til noget barn vel, vel?”

Det er blandt andet sådan en sætning der i løbet af de tre vers bliver vendt og drejet af Ankerstjerne som selv står for versene, mens Shaka Loveless står for omkvædet.

Den 30-årige sangers nye single, er et catchy popnummer som handler om at blive goosenorge.no voksen og hvilket kæmpe ansvar der følger med ved at få et barn. Noget som for år tilbage var tæt på utopi for den talentfulde sanger.

Men noget der langt fra er utopi, er Lille Hjertes mulighed for at blive seneste skud på stammen af Ankerstjerne numre som bliver spillet til ukendelighed i radioen.

Lille Hjerte (feat. Shaka Loveless) - Single